Az épületek jellege

Az általunk kivitelezett házak az amerikai típusú komolyabb, könnyűszerkezetes házakhoz hasonlóak, nem azonosak a szendvicspanelből épített angol mobilházakkal. Négy évszakosak, kiváló szigeteléssel rendelkeznek, és norvég elektromos fűtésrendszerrel vannak felszerelve, helyiségenként fűtőtestekkel ellátva (természetesen ez is variálható, kandalló, padlófűtés kialakítása, illetve bármilyen más megoldás lehetséges). Ezeket egyéni igényektől függően építjük meg. A házakba a vizet, villanyt beszereljük, a felületeket kiburkoljuk, elvégezzük a festés-mázolási munkálatokat, a fürdőszobákat kompletten felszereljük (zuhanyfülke vagy épített zuhany vagy fürdőkád, WC, mosdókagyló csapteleppel, villanybojler, mindez kiváló minőségben!). Kizárólag a Megrendelő által kiválasztott burkolatokat építjük be, melyeket adott m2-árig biztosítunk, de e tekintetben is rugalmasak vagyunk, és igazodunk az egyéni igényekhez (az egyszerűtől a luxus kivitelig igényelhetőek burkolatok).
Az egyéni igények szerint esetleg szerkezetkész állapotig is kivitelezünk (Tartalmazhatja a nyílászárókat, a belső szigetelést, a gipszkarton-szerkezet kialakítását, a külső homlokzatot a nemes vakolat kivételével, a faburkolatot színre festés nélkül. Megállapodás alapján további belső munkálatokat is végzünk.)

Az építésvezető jelenléte
A házak kivitelezésében építésvezetőként közvetlenül, személyesen működök közre, vagyis a  megfelelő minőség és maximális precizitás elérése érdekében az építkezés alatt garantáltan mindvégig, a kezdéstől a telepítésig  a személyes jelenlétem, közreműködésem és irányításom alatt történik a munkavégzés.  Ebből adódóan amennyiben az építkezés folyamán bármilyen kérése vagy egyedi igénye merül fel, azt személyesen teljesítem a munkatársaim közreműködésével.

A kivitelezés helyszíne
A mobilházak egyik nagy előnye, hogy szállíthatók, de cégünk szolgáltatása helyben történő kivitelezéssel is igényelhető. Helyben fix-, pont-, lemez vagy sávalapra is építünk. Ez esetben csak az alap kivitelezésének költségében van árkülönbség.

A kizárólag fix alapra építhető könnyűszerkezetes lakóházak (tehát nem mobilházak) m2-ára valamivel magasabb: tekintettel arra, hogy ezek az épületek a jelenleg érvényben lévő lakóépületekre vonatkozó  jogszabályi feltételeknek teljes mértékben megfelelnek, az előírásoknak megfelelő falszerkezettel, tetőszerkezettel, nyílászárókkal kerülnek kivitelezésre. (modern, lapostetős, illetve mediterrán tetővel ellátott épületet tartalmaznak az áraink)

A mobilházakat reális áron szállítjuk a partnercégünkkel. Telepítési költség nincs, továbbá egyéb rejtett költségek sem merülnek fel.

Referenciák

Bemutatóházaink előzetes egyeztetést követően megtekinthetőek.
Cégünk egyedi házakat épít, de a már elkészített házaink alaprajzait örömmel bemutatjuk az új megrendelőinknek! (A megrendelőinktől kérünk egy általuk rajzolt “skiccet”, ami alapján a tervezőnk készít egy alaprajzot, esetleg tervet.)

Árajánlat

Egyedi árajánlatot telefonos megbeszélést követően készítünk, annak ismeretében, hogy melyek az Ön egyéni elképzelései.

Engedélyezési eljárás

Profi tervezőink igény esetén közreműködnek a tervezésben és az engedélyezési eljárásban egyaránt!
Amennyiben velünk építtet, a tervezőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, és eljár az ügyben, elektronikus úton intézi az engedélyezést!

Határidők
Az épületek körülbelül 4-8 hét alatt készülnek el (mérettől függően), de a kivitelezés végső határideje megegyezés tárgyát képezi. A szerződésben rögzített határidőt pontosan tartjuk!

Kiemelten figyelünk arra, hogy Megrendelőinkkel a szerződéskötéskor minden  költséget a lehető legnagyobb részletességgel pontosítsunk  a  “rejtett költségek” utólagos felmerülésének teljes elkerülése érdekében! 

Telepítési költség nincs!

Kérem, mihamarabb vegye fel a kapcsolatot cégünkkel!

 

Tel.: 06-30-219-0386 vagy 06-30-288-0982
E-mail.: szuret42@freemail.hu
http://toth-mobilhazak.hu/
https://www.facebook.com/tothmobilhazak/